Siirry tuotetietoihin
1 / 1
Lääke
Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

HUOM! Nikotiinivalmisteiden ostaminen vaatii kirjautumisen, sekä vahvan tunnistautumisen. Ostaaksesi nikotiinivalmisteita, sinun tulee olla yli 18-vuotias.

ZONNIC MINT 4 mg jauhe suuonteloon, pussi

ZONNIC MINT 4 mg jauhe suuonteloon, pussi

Normaalihinta 5,30 EUR
Normaalihinta Alennushinta 5,30 EUR
Säästä -10% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko
Kirjaudu sisään

Tuotekuvaus:
Zonnic mint -annospussin sisältämä nikotiini lievittää tupakoinnin lopettamisen yhteydessä ilmeneviä tupakanhimoa ja vieroitusoireita. Se helpottaa siten tupakoinnin lopettamista.

Käyttötarkoitus:
Zonnic mint -annospussin sisältämä nikotiini lievittää tupakoinnin lopettamisen yhteydessä ilmeneviä tupakanhimoa ja vieroitusoireita. Se helpottaa siten tupakoinnin lopettamista.

SKU-koodi:569473

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Niconovum AB

Myyntiluvan haltija: Niconovum AB

Lääkemuoto: pussi suuonteloon

Lääkekohde: Tarkoitettu ihmisille

Lisätietoja

<p> <a href="https://spc.fimea.fi/indox/nam/html/nam/humpil/3/24737283.pdf" target="_blank">Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä</a></p>

Raskaus ja imetys

Nikotiini vaikuttaa sikiöön ja rintaruokintaa saavaan lapseen. Jos olet raskaana tai imetät, keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, ennen kuin alat käyttää nikotiinikorvaushoitoa. Tupakoinnista pitää luopua raskauden aikana ensisijaisesti ilman nikotiinia sisältäviä lääkevalmisteita.<br /><br />Jos lääkäri on suositellut Zonnic mint -valmisteen käyttöä imetysaikana, annospussi annostellaan heti imetyksen jälkeen eikä sitä saa käyttää kahteen tuntiin ennen imettämistä.

Yleiset haittavaikutukset

Yleisiä haittavaikutuksia ovat suun tai kurkun ärsytys, huimaus, päänsärky, vatsavaivat, pahoinvointi, oksentelu ja nikotus.<br /><br />Katso tarkemmat tiedot mahdollisista haittavaikutuksista pakkausselosteesta.

Huomioitavaa

Älä syö äläkä juo samanaikaisesti, kun käytät Zonnic mint -annospusseja, koska se saattaa heikentää valmisteen vaikutusta.<br /><br />Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi.

Annostelu

<ul> <li> Aseta annospussi ylähuulen alle ja anna sen olla paikoillaan noin 30 minuuttia</li> <li> Liikuttele pussia ajoittain kielen avulla</li> <li> Hoidon alussa käytetään yksi pussi 1-2 tunnin välein</li> <li> 8-12 pussia vuorokaudessa on yleensä riittävä annos</li> <li> Enimmäisannos on 24 annospussia vuorokaudessa</li> <li> Alle 18-vuotiaille vain lääkärin suosituksesta</li> <li> Katso tarkemmat käyttöohjeet pakkausselosteesta</li></ul>

Produktinformation

empty

Näytä kaikki tiedot