Toimitus- ja maksutavat

Ilmaiset toimitukset tilauksiin, joiden ei-lääkkeellisten tuotteiden arvo ylittää 45 €

Pakkaskaudella kaikki toimitustavat eivät ole käytettävissä lääketoimituksissa. Myös testien toimitustavoissa on rajoituksia.

Toimitamme reseptilääkkeet ainoastaan DB Schenkerin noutopisteisiin tai CabAppin toimitustavoilla. Voit myös noutaa tilauksesi Seitsemän veljeksen apteekin noutolokerikosta.

Budbee toimitus kotiovellesi 4,90 €
Toimitus arki-iltaisin klo 17-22. Voit seurata tilausta reaaliajassa suoraan puhelimellasi. 100% fossiiliton ja ilmastokompensoitu. Huomioithan, että paketti luovutetaan vain sen tilanneelle henkilölle. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan. Tämä toimitustapa ei ole pikatoimitus.

Budbee Box pakettiautomaatti 3,70 €
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Budbee Box pakettiautomaattiin. Kun tilauksesi saapuu, saat tekstiviestillä koodin, jonka avulla pääset noutamaan paketin laatikosta. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille.

Nouto DB Schenkerin palvelupisteestä 3,75 €
Noutopisteinä ympäri Suomea toimivat muun muassa osa R-kioskeista ja K-marketeista sekä muut DB Schenkerin nimeämät noutopisteet. Noutoilmoituksen saat paketin noutamisesta tekstiviestinä. Mikäli tilauksesi sisältää lääkkeitä, valitse pakkasten aikaan tämä toimitustapa tai CabApp-pikatoimitus. Katso ajantasainen lista noutopisteistä täältä.

DB Schenkerin kotijakelu 7,50 €                                                     
Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi. Varmistuthan, että olet vastaanottamassa tilaustasi. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan

Nouto Postin pakettiautomaatista 3,70 € 

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan, eikä reseptilääketoimituksille. Tämä toimitustapa ei ole myöskään valittavissa käsi-, tai pintadesinfiointiin tarkoitetuille tuotteille.

Nouto omasta Postista 4,00 €  
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan, eikä reseptilääketoimituksille. Tämä toimitustapa ei ole myöskään valittavissa käsi-, tai pintadesinfiointiin tarkoitetuille tuotteille.

Postin kotiinkuljetus 8,95 €  
Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Huomioithan, että emme toimita reseptilääkkeitä Postin kotiinkuljetuksella, koska henkilöllisyyttä ei tarkisteta pakettia luovutettaessa. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan, eikä reseptilääketoimituksille.

Matkahuolto Lähellä paketti 3,70 €

Voit noutaa tilauksesi yli 1400 Matkahuollon palvelupisteestä. Matkahuollon lisäksi voit noutaa tilauksesi myös mm. K-Marketeista, R-kioskeista ja pakettiautomaateista. Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin kun paketti on noudettavissa. Tätä toimitustapaa ei voi valita lääke- eikä reseptilääketoimituksiin.

Postnord noutopistetoimitus 3,65 €
Noutopisteitä on Suomessa jo 2 000 ja ne sijaitsevat muun muassa K-Marketien ja R-kioskien yhteydessä. Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen mobiilisovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Saapumisilmoituksessa on ohjeet paketin noutoon. Noutaessasi sinulla tulee olla joko saamasi PIN-koodi tai henkilöllisyystodistus. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan, eikä reseptilääketoimituksille.

Nouto Nurmijärven Seitsemän veljeksen apteekin noutolokerosta 0,00 €  Nouda tilaamasi tuotteet Seitsemän Veljeksen Apteekin noutolokerosta (Mahlamäentie 2, 01900 Nurmijärvi). 

CabApp saman päivän toimitus Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle ja Vantaalle 10,00 €
Voit valita arkisin tilauksellesi CabApp-pikatoimituksen. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17 mennessä. Tilaukset toimitetaan 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta. Saat kuljetuksen etenemisestä 2 viestiä. Ensimmäinen viesti saapuu, kun kuljettaja on matkalla noutamaan tilaustasi ja sisältää arvioidun toimitusajan. Toinen viesti saapuu, kun kuljettaja on noutanut tilauksen ja sisältää arvioidun toimitusajan sekä linkin kuriirin reaaliaikaiseen seurantaan karttanäkymässä. Saman päivän toimitukseen soveltuvat tuotteet on merkitty pikatoimitustuotteiksi.

Nettiapteekissa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksun kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Paytrail on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä palvelu.

Toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme ja käsittelemme tilauksia apteekin aukioloaikoina. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Verkkopankkimaksut

Apple Pay

Mobile Pay

Pivo

Siirto

Maksukortit (Visa, Mastercard ja Visa Electron)

OP Tililuotto

OP Tililuotto on joustava ja turvallinen maksutapa arjen isompiin hankintoihin, ja rahoitusta voi saada 7500 euroon saakka. Luottoa voi hakea ostohetkellä helposti osana maksuprosessia. OP Tililuoton luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Luoton kuukausierään sisältyy laskutuspalkkio 5,00 euroa, ja erissä maksaessa nimelliskorko OP-prime + 9,50 %. Lisätietoa maksutavasta löydät OP:n verkkosivuilta, ja kuluttajien tukena on myös OP Rahoituksen verkkopalvelu.

OP Tililuoton hyödyt kuluttajalle

 • Helppokäyttöinen maksutapa, jossa tukena OP:n kotimainen asiakaspalvelu
 • Kaikki kuukauden aikana tehdyt ostokset laskutetaan samalla laskulla 30 päivää korotonta maksuaikaa ostoksille
 • Luottoa voi lyhentää sopivalla tavalla: erissä tai kokonaan.

OP Lasku 

Mikä on OP Lasku?

 • OP Lasku on joustava, luotettava ja turvallinen maksutapa.
 • Sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen.
 • Sopii kaikkien pankkien asiakkaille.
 • Tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden erämaksuun.
 • Kuluttajalle palvelu on turvallinen ja kohtuullinen: se ei sisällä piilokuluja.
 • Maksutavan käyttö edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.

OP Laskun kustannukset

 • Tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saatte useamman laskun samassa kuussa, tilinhoitomaksu veloitetaan vain kerran. Tilinhoitomaksua ei veloiteta, kun tuote ei ole käytössä.
 • Erissä maksettaessa vuosikorko on 19,95 %.