Siirry sisältöön
Ilmaiset toimitukset tilauksiin, joiden ei-lääkkeellisten tuotteiden arvo ylittää 30 €
Tilauksen ei-lääkkeellisten tuotteiden arvon ylittäessä 30 € toimituskulut 0 €

Toimitus- ja maksutavat

Ilmaiset toimitukset tilauksiin, joiden ei-lääkkellisten tuotteiden arvo ylittää 30 €

Budbee toimitus kotiovellesi 2,90 €
Budbee toimittaa suoraan kotiovellesi. Toimitukset hoidetaan iltaisin. Voit valita toimituksellesi halutun aikavälin. Budbee pitää sinut ajan tasalla toimituksen kulusta. Voit myös seurata kuljetusautoa reaaliaikaisesti puhelimellasi. Budbeen kautta saat meiltä toimitukset seuraaville alueille: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Tampere, Ylöjärvi, Nokia, Pirkkala, Turku, Kaarina, Raisio, Lahti, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu. Toimitukset on 100% ilmastokompensoituja. 

Nouto DB Schenkerin palvelupisteestä 3,00 €  Noutopisteinä ympäri Suomea toimivat muun muassa osa R-kioskeista ja K-marketeista sekä muut DB Schenkerin nimeämät noutopisteet. Noutoilmoituksen saat paketin noutamisesta tekstiviestinä. Mikäli tilauksesi sisältää lääkkeitä, valitse pakkasten aikaan tämä toimitustapa tai Eezeryn toimitus. Katso ajantasainen lista noutopisteista täältä.

DB Schenkerin kotijakelu 6,50 €                                                     
Tilauksesi toimitetaan erikseen sovittuna ajankohtana kotiovellesi. 

Matkahuollon Lähellä-paketti 3,00 € 
Tilauksesi voit noutaa yli 1400 Matkahuollon palvelupisteestä, Matkahuoltojen lisäksi myös mm. K-Marketeista, R-kioskeista ja pakettiautomaateista. Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. 

Matkahuollon Kotijakelu 6,00 € 
Tilauksesi toimitetaan erikseen sovittuna ajankohtana kotiovellesi. 

Nouto Postin pakettiautomaatista 3,00 € 
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä.

Nouto omasta Postista 3,00 €  
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.

Postin kotiinkuljetus 7,95 €  
Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Huomioithan, että emme toimita reseptilääkkeitä Postin kotiinkuljetuksella, koska henkilöllisyyttä ei tarkisteta pakettia luovutettaessa.

Nouto Nettiapteekin toimipisteestä 0,00 €  
Nouda tilaamasi tuotteet Simonkylän Uudesta Apteekista (Leinikkitie 22, 01350 Vantaa). Avoinna arkisin 8-19, lauantaisin 9-17 ja sunnuntaisin 11-15.

Eezery pikatoimitus Helsinkiin ja Vantaalle  8,00
Eezery toimittaa tilauksesi Nettiapteekista saman päivän aikana kotiisi. Saman päivän toimituksiin tilaukset tehtävä arkisin klo 16 mennessä ja lauantaisin klo 12 mennessä. Viimeinen toimitusajankohta arkena on kello 19 ja lauantaisin kello 15. Ilmoita tilauksen yhteydessä toivottu toimitusajankohta. Tilauksen toimitukselle varataan 3 tunnin aikaikkuna toivottuna ajankohtana. Eezeryllä voit tilata toimituksen myös seuraavalle päivälle. Saman päivän toimitukseen soveltuvat tuotteet on merkitty pikatoimitustuotteiksi. 

Eezeryn kuljetusalueet:

Nettiapteekin pikatoimitusalueet

 Nettiapteekissa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:
- Maksukortit (Visa, Mastercard, Visa Electron ja American Express)
- Verkkopankkimaksut
- Mobile Pay
- Apple Pay
- Walley
- Jousto
- Pivo