Toimitus- ja maksutavat

Ilmaiset toimitukset noutopisteisiin, kun tilauksen ei-lääkkeellisten tuotteiden arvo ylittää 45 €. Kotiinkuljetusten osalta ilmaisen toimituksen raja on 95 euroa.

Pakkaskaudella kaikki toimitustavat eivät ole käytettävissä lääketoimituksissa. Myös testien toimitustavoissa on rajoituksia.

Toimitamme reseptilääkkeet ainoastaan DB Schenkerin noutopisteisiin tai CabAppin toimitustavoilla. Voit myös noutaa tilauksesi Seitsemän veljeksen apteekin noutolokerikosta.

Budbee toimitus kotiovellesi 6,00 €
Toimitus arki-iltaisin klo 17-22. Voit seurata tilausta reaaliajassa suoraan puhelimellasi. 100% fossiiliton ja ilmastokompensoitu. Huomioithan, että paketti luovutetaan vain sen tilanneelle henkilölle. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille. Tämä toimitustapa ei ole pikatoimitus.

Budbee Box pakettiautomaatti 3,65 €
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Budbee Box pakettiautomaattiin. Kun tilauksesi saapuu, saat tekstiviestillä koodin, jonka avulla pääset noutamaan paketin laatikosta. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille.

Nouto DB Schenkerin palvelupisteestä 3,75 €
Noutopisteinä ympäri Suomea toimivat muun muassa osa R-kioskeista ja K-marketeista sekä muut DB Schenkerin nimeämät noutopisteet. Noutoilmoituksen saat paketin noutamisesta tekstiviestinä. Mikäli tilauksesi sisältää lääkkeitä, valitse pakkasten aikaan tämä toimitustapa tai CabApp-pikatoimitus. Katso ajantasainen lista noutopisteistä täältä.

DB Schenkerin kotijakelu 7,50 €                                                     
Tilauksesi toimitetaan kotiovellesi. Varmistuthan, että olet vastaanottamassa tilaustasi. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan

Nouto Postin pakettiautomaatista 3,70 € 

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan, eikä reseptilääketoimituksille. Tämä toimitustapa ei ole myöskään valittavissa käsi-, tai pintadesinfiointiin tarkoitetuille tuotteille.

Nouto omasta Postista 4,00 €  
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan, eikä reseptilääketoimituksille. Tämä toimitustapa ei ole myöskään valittavissa käsi-, tai pintadesinfiointiin tarkoitetuille tuotteille.

Postin kotiinkuljetus 8,95 €  
Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Huomioithan, että emme toimita reseptilääkkeitä Postin kotiinkuljetuksella, koska henkilöllisyyttä ei tarkisteta pakettia luovutettaessa. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan, eikä reseptilääketoimituksille.

Matkahuolto Lähellä paketti 3,70 €

Voit noutaa tilauksesi yli 1400 Matkahuollon palvelupisteestä. Matkahuollon lisäksi voit noutaa tilauksesi myös mm. K-Marketeista, R-kioskeista ja pakettiautomaateista. Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin kun paketti on noudettavissa. Tätä toimitustapaa ei voi valita lääke- eikä reseptilääketoimituksiin.

Postnord noutopistetoimitus 3,65 €
Noutopisteitä on Suomessa jo 2 000 ja ne sijaitsevat muun muassa K-Markettien ja R-kioskien yhteydessä. Kun paketti on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen mobiilisovellukseen, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Saapumisilmoituksessa on ohjeet paketin noutoon. Noutaessasi sinulla tulee olla joko saamasi PIN-koodi tai henkilöllisyystodistus. Tämä toimitustapa ei ole valittavissa lääketoimituksille talviaikaan, eikä reseptilääketoimituksille.

Nouto Nurmijärven Seitsemän veljeksen apteekin noutolokerosta 0,00 €  Nouda tilaamasi tuotteet Seitsemän Veljeksen Apteekin noutolokerosta (Mahlamäentie 2, 01900 Nurmijärvi). 

CabApp saman päivän toimitus Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle ja Vantaalle 10,00 €
Voit valita arkisin tilauksellesi CabApp-pikatoimituksen. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17 mennessä. Tilaukset toimitetaan 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta. Saat kuljetuksen etenemisestä 2 viestiä. Ensimmäinen viesti saapuu, kun kuljettaja on matkalla noutamaan tilaustasi ja sisältää arvioidun toimitusajan. Toinen viesti saapuu, kun kuljettaja on noutanut tilauksen ja sisältää arvioidun toimitusajan sekä linkin kuriirin reaaliaikaiseen seurantaan karttanäkymässä. Saman päivän toimitukseen soveltuvat tuotteet on merkitty pikatoimitustuotteiksi.

Nettiapteekissa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksun kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Paytrail on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä palvelu.

Toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme ja käsittelemme tilauksia apteekin aukioloaikoina. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Verkkopankkimaksut

Apple Pay

Mobile Pay

Pivo

Siirto

Maksukortit (Visa, Mastercard ja Visa Electron)

OP Lasku 

Mikä on OP Lasku?

 • OP Lasku on joustava, luotettava ja turvallinen maksutapa.
 • Sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen.
 • Sopii kaikkien pankkien asiakkaille.
 • Tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden erämaksuun.
 • Kuluttajalle palvelu on turvallinen ja kohtuullinen: se ei sisällä piilokuluja.
 • Maksutavan käyttö edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.

OP Laskun kustannukset

 • Tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saatte useamman laskun samassa kuussa, tilinhoitomaksu veloitetaan vain kerran. Tilinhoitomaksua ei veloiteta, kun tuote ei ole käytössä.
 • Erissä maksettaessa vuosikorko on 19,95 %.

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Norion Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Nettiapteekki.fi verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Nettiapteekki.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Norion Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja: https://www.norionbank.fi/tietoja-yrityksesta/norion-bank-group-fi/tuotemerkit

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Alisa Yrityslasku

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää.

Hyvä tietää Alisa Yrityslaskusta

 • Sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen.
 • Turvallinen ja mutkaton vaihtoehto yrityksille. Ei sisällä piilokuluja eikä edellytä erillisten dokumenttien toimittamista
 • Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.
 • Alisa Yrityslaskulla voi maksaa valitsemalla se maksutavaksi kassalla. Luottopäätös sekä osto-oikeuden varmentaminen tehdään muutamassa minuutissa. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan tarjotuista vaihtoehdoista.
 • Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamia puhelinnumeroita sekä sähköpostiosoitetta.
 • Alisa Pankki tekee luottopäätöksen, joka perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon.
 • Alisa Yrityslasku tarjoaa 14-60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan.
 • Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia.

Osto-oikeus

Ostajan käyttäessä Alisa Yrityslaskua, tarkistetaan aina ostajan osto-oikeus. Osto-oikeus tarkistetaan digitaalisesti hyödyntäen useita eri tietolähteitä, jolla todennetaan henkilön yhteys kyseiseen yritykseen.

Osto-oikeuksien hallinta

Yrityksen allekirjoitusoikeudellisen henkilön on mahdollista muuttaa työntekijöiden osto-oikeuksia täyttämällä verkkolomakkeen Alisa Pankin yleisillä verkkosivuilla. Lomakkeen lähetys vahvistetaan vahvalla tunnistautumisella ja Alisa Pankki tarkistaa henkilön allekirjoitusoikeuden. Muutokset kirjataan viimeistään kolmen arkipäivän kuluttua, jonka jälkeen osto- oikeuden saaneet henkilöt voivat jatkossa käyttää Alisa Yrityslaskua maksutapana.

Alisa Yrityslaskun kustannukset

Yritykselle tulee maksettavaksi Fellow Yrityslaskun laskutuslisä, joka on riippuvainen valitusta maksuajasta: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90€ ja 60 päivää 29,90€

Asiakaspalvelu

Laskuun liittyvissä asioissa saat apua Alisa Yrityslaskun asiakaspalvelusta:

yritysrahoitus@alisapankki.fi

0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)