Siirry sisältöön
Ilmaiset toimitukset tilauksiin, joiden ei-lääkkeellisten tuotteiden arvo ylittää 45 €
Tilauksen ei-lääkkeellisten tuotteiden arvon ylittäessä 45 € toimituskulut 0 €

Toimitus- ja maksutavat

Ilmaiset toimitukset tilauksiin, joiden ei-lääkkellisten tuotteiden arvo ylittää 45 €

Pakkaskaudella kaikki toimitustavat eivät ole käytettävissä lääketoimituksissa. Myös koronatestien toimitustavoissa on rajoituksia.

Budbee toimitus kotiovellesi 2,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää, arki-iltaisin klo 17-22. Voit seurata tilausta reaaliajassa suoraan puhelimellasi. 100% fossiiliton ja ilmastokompensoitu.

Budbee Box pakettiautomaatti 2,70 €
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Budbee Box pakettiautomaattiin. Kun tilauksesi saapuu, saat tekstiviestillä koodin, jonka avulla pääset noutamaan paketin laatikosta.

Nouto DB Schenkerin palvelupisteestä 3,00 €  Noutopisteinä ympäri Suomea toimivat muun muassa osa R-kioskeista ja K-marketeista sekä muut DB Schenkerin nimeämät noutopisteet. Noutoilmoituksen saat paketin noutamisesta tekstiviestinä. Mikäli tilauksesi sisältää lääkkeitä, valitse pakkasten aikaan tämä toimitustapa tai pikatoimitus. Katso ajantasainen lista noutopisteista täältä.

DB Schenkerin kotijakelu 6,50 €                                                     
Tilauksesi toimitetaan erikseen sovittuna ajankohtana kotiovellesi. 

Matkahuollon Lähellä-paketti 3,00 € 
Tilauksesi voit noutaa yli 1400 Matkahuollon palvelupisteestä, Matkahuoltojen lisäksi myös mm. K-Marketeista, R-kioskeista ja pakettiautomaateista. Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. 

Matkahuollon Kotijakelu 6,00 € 
Tilauksesi toimitetaan erikseen sovittuna ajankohtana kotiovellesi. 

Nouto Postin pakettiautomaatista 3,00 € 
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä.

Nouto omasta Postista 3,00 €  
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.

Postin kotiinkuljetus 7,95 €  
Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Huomioithan, että emme toimita reseptilääkkeitä Postin kotiinkuljetuksella, koska henkilöllisyyttä ei tarkisteta pakettia luovutettaessa.

Nouto Nettiapteekin toimipisteestä 0,00 €  
Nouda tilaamasi tuotteet Simonkylän Uudesta Apteekista (Leinikkitie 22, 01350 Vantaa). Avoinna arkisin 8-19, lauantaisin 9-17 ja sunnuntaisin 11-15.

CabApp-pikatoimitus Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin ja Vantaalle 8,50 
Voit valita tuotteillesi CabApp-pikatoimituksen. Toimitus tapahtuu 4 tunnin sisällä kuljetustilauksen tekemisestä. Saat kuljetuksen etenemisestä 2 viestiä. Ensimmäinen viesti saapuu, kun kuljettaja on matkalla noutamaan tilaustasi ja sisältää arvioidun toimitusajan. Toinen viesti saapuu, kun kuljettaja on noutanut tilauksen ja sisältää arvioidun toimitusajan sekä linkin kuriirin reaaliaikaiseen seurantaan karttanäkymässä. Ilmoita tilauksen yhteydessä ostoskorissa toivottu toimitusajankohta. Saman päivän toimitukseen soveltuvat tuotteet on merkitty pikatoimitustuotteiksi.

Nettiapteekissa voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

- Maksukortit (Visa, Mastercard, Visa Electron ja American Express)
- Verkkopankkimaksut
- Mobile Pay                                                                                                        
- Walley
- Jousto
- Pivo
- Apple pay