Reseptilääkkeiden tilaaminen

Reseptilääkeasioissasi ammattitaitoiset ja ystävälliset farmaseuttimme palvelevat sinua henkilökohtaisesti suojatun chatin välityksellä tai tarvittaessa puhelimitse.

Tilaamista varten tarvitset sähköisen eReseptin lääkäriltä. Halutessasi voit etukäteen tutustua eResepteihisi omakannassa www.omakanta.fi.

Lääkehausta voit tarkistaa lääkkeiden hinnat ja lääkekorvaustiedot.

Palvelemme chatissa: ma-pe 9-19.00, la 9-14.45, su 10-15.45

Reseptilääkkeiden tilaaminen onnistuu kauttamme DB Schenkerin noutopisteisiin, CabApp-toimituksina pääkaupunkiseudulle ja Nurmijärvelle sekä Seitsemän veljeksen apteekin noutolokeroon.

Reseptilääketilaukset käsitellään ja maksetaan chat-palvelussa. Mikäli haluat yhdistää reseptilääketilauksesi muuhun tilaukseesi, tulee muun tilauksen olla maksettu ennen reseptilääketilauksen aloittamista. Yhdistämme tilaukset samalle toimitusmaksulle. Huomaathan, että yhdistettävän tilauksen toimitustapana tulee olla DB Schenkerin noutopiste, CabApp tai Seitsemän veljeksen apteekin noutolokero.

Reseptilääketilauksen voit käynnistää avaamalla chatin ja valitsemalla sinulle sopivat vaihtoehdot reseptilääkkeiden toimitusta varten. Kun olet tunnistautunut, avautuu chatti, jossa voit kertoa farmaseutille haluamasi lääkkeet.

  1. Jos haluat yhdistää reseptilääketilaukseesi muita tuotteita, tee erillinen tilaus ja maksa se. Yhdistämme reseptilääkeostosi tähän tilaukseen.
  2. Avaa chat-palvelu, valitse sinulle sopivat vaihtoehdot ja kerro haluavasi ostaa reseptilääkkeitä. Mikäli haluat yhdistää reseptilääketilauksesi muuhun tilaukseesi, kerro siitä myös chatissa.
  3. Vahvan tunnistautumisen jälkeen voimme käsitellä e-reseptejäsi ja viimeistellä reseptilääketilauksesi.
  4. Reseptilääketilauksesi maksetaan aina erikseen chat-palvelussa.