Suolistosi mikrobisto on yhtä yksilöllinen kuin sinäkin

Suolistosi mikrobisto on yhtä yksilöllinen kuin sinäkin

Kaupallinen yhteistyö Biocodexin kanssa.

Suolistosi mikrobisto on yhtä yksilöllinen kuin sinäkin.

Sinä ja suolistomikrobistosi – ainutlaatuisia kumpikin. Suoliston asukkaiden eli mikrobien lajirikkaus ja monimuotoisuus kuuluvat hyvinvoivaan suolistoon. Elintavat, kuten ruokavalio ja liikuntatottumukset, sekä ikä ja stressi vaikuttavat suolistosi toimintaan. Suolistomikrobiston koostumus on yksilöllinen. Toista samanlaista ei löydy.

Yksi suoliston asuttajista on bifidobakteeri. Ne esiintyvät luontaisesti suolistossamme.

Bifidobakteerit ovat osa sinua koko elämän ajan, mutta niiden taso vaihtelee elinkaaren eri vaiheissa.  Varhaislapsuudessa niiden taso on korkea äidinmaidon ruokkiessa niitä. Aikuisilla bifidobakteerien määrä vaihtelee runsaasti yksilöstä toiseen.

Ruokavaliosi ja muutokset siinä voivat alentaa bifidobakteerien tasoa suolistossa. Tiukan ruokavalion noudattaminen voi olla ajoittain haastavaa ja sekin näkyy suoliston bakteerikirjossa.

Yksilöllisen ruokavalion löytäminen ja noudattaminen voi olla hankalaa, ja saattaa näkyä muutoksena suoliston toiminnassa. Riittävä kuidunsaanti on tärkeää hyvien bakteerien ruokkimiseksi.

Helpota arkeasi kokeilemalla ravitsemusasiantuntijoiden laatimia reseptejä. Löydät ne täältä

Alflorex bifidobakteerit Nettiapteekki

Vaali suolistosi luontaisia bifidobakteereita

Alflorex-bifidobakteerivalmisteen bakteerikanta B.longum 35624® on eristetty ihmisen terveestä suolistosta. Kanta kuuluu myös bakteeriperheeseen, joka siirtyy äidiltä lapselle syntymän yhteydessä ja jota esiintyy luonnostaan ihmisen suolistossa.

Vaali suolistosi luontaisia bifidobakteereita. Alflorex on siihen hyvä valinta.
Tutustu tuotteeseen ja kokeile.

Takaisin blogiin