Siirry tuotetietoihin
1 / 2
Lääke
Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

DRONSPOT VET 7,5 mg/30 mg paikallisvaleluliuos pienille kissoille

DRONSPOT VET 7,5 mg/30 mg paikallisvaleluliuos pienille kissoille

Normaalihinta 12,76 EUR
Normaalihinta Alennushinta 12,76 EUR
Säästä 5% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko

Tuotekuvaus:
Dronspot vet on kissoille tarkoitettu paikallisvaleluliuos sukkula- ja heisimatojen aiheuttamien sekatartuntojen hoitoon. Ei alle kahdeksan viikon ikäisille tai alle 0,5 kg painoisille kissanpennuille.

Käyttötarkoitus:
Kissoille seuraavien seukkula- ja heisimatolajien aihettamien sekatartuntojen hoitoon:

  • Sukkulamadot  (Nematoda): Toxocara cati (aikuiset ja kehitysvaiheet  sekä toukka-asteet L3 ja L4)Toxocara cati(toukka-aste L3) –naaraskissojen hoitoon  tiineyden  loppuvaiheessa  ehkäisemään siirtymistä  jälkeläiseen  maidon  välitykselläToxascaris leonina (aikuiset ja kehitysvaiheet sekä toukka-aste L4)Ancylostoma tubaeforme (aikuiset ja kehitysvaiheet  sekä toukka-aste L4)
  • Heisimadot  (Cestoda): Dipylidium caninum (aikuiset ja kehitysvaiheet)Taenia taeniaeformis (aikuiset loiset)Echinococcus multilocularis (aikuiset loiset)

SKU-koodi:430762

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Orion Eläinlääkkeet

Myyntiluvan haltija: Vetoquinol SA

Lääkemuoto: paikallisvaleluliuos

Lääkekohde: Tarkoitettu eläimille

Lisätietoja

<a href="https://spc.fimea.fi/indox/nam/html/nam/vetpil/8/23962408.pdf" target="_blank">Tutustu täältä tuotteen pakkausselosteeseen ja lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä</a>

Yleiset haittavaikutukset

Tällä lääkkeellä ei ole tunnettuja yleisiä haittavaikutuksia.<br />Katso tarkemmat tiedot mahdollisista haittavaikutuksista pakkausselosteesta.

Huomioitavaa

<ul> <li> Eläimen shampoopesu tai kasteleminen heti hoidon jälkeen voi vähentää valmisteen tehoa</li> <li> Valmisteella käsiteltyjä eläimiä ei pidä pistä ennen kuin liuos on kuivunut</li> <li> Ei sairaille tai heikkokuntoisille eläimille</li></ul>

Annostelu

<ul> <li> Kertavaleluun paikallisesti kissan iholle</li> <li> Kissa on punnittava tarkasti ennen hoitoa, jotta voidaan varmistaa oikea pipettikoko</li> <li> Sukkula- ja heisimadot: yksi annostus hoitokertaa kohden on tehokas</li> <li> vähintään 0,5-2,5 kg painoisille kissoille: 0,35 ml pipetti</li> <li> 2,5-5 kg painoille kissoille: 0,70 ml pipetti</li> <li> 5-8 kg painoisille kissoille: 1,12 ml pipetti</li> <li> Katso tarkemmat annosteluohjeet pakkausselosteesta</li></ul>

Produktinformation

empty

Näytä kaikki tiedot