Siirry tuotetietoihin
1 / 1

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

PHARMACARE Kuumemittari digitaalinen, joustava kärki

PHARMACARE Kuumemittari digitaalinen, joustava kärki

Normaalihinta 5,62 EUR
Normaalihinta Alennushinta 5,62 EUR
Säästä 0% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko
Tuotekuvaus:

Digitaalinen joustavakärkinen kuumemittari ihmisen kehonlämmön mittaamiseen. Nopea ja luotettava mittaus: kainalo (3 min), suusta (60 s), peräaukosta (30 s). Mittarissa on merkkiääni, muisti ja automaattinen sammutus 8 minuutin kuluttua.

Puhdista kuumemittari aina ennen käyttöä ja sen jälkeen pehmeällä kankaalla ja vedellä laimennetulla isopropanolilla tai kylmällä saippuavedellä. Laitteen voi upottaa veteen tai desinfiointiliukoseen puhdistamista varten. Älä käytä kiehuvaa vettä tai kaasu- tai höyryautoklaavia laitteen sterilointiin. Mittarissa paristonvaihto mahdollisuus (LR41). CE Merkitty lääkinnällinen laite.

Käyttötarkoitus:

Digitaalinen joustavakärkinen kuumemittari ihmisen kehonlämmön mittaamiseen.

SKU-koodi:317477

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Oriola Finland Oy

Tekninen lisätieto

<ul><li>Joustava kärki</li><li>Vesitiivis</li><li>Muisti</li><li>Mittari sammuu automaattisesti 8 minuutin kuluttua käytöstä</li><li>Paristokäyttöinen (LR41)</li></ul>

Produktinformation

<b>Produktbeskrivning:</b><br><p>Febertermometer med flexibel spets.</p><b>Avsedd användning:</b><br><p> Passar för temperaturmätning i armhålan (2-3 min), munnen (1 min) och ändtarmen (1 min).</p><b>Teknisk information:</b><br><ul><li>Flexibel spets</li><li>Vattentät</li><li>Minne</li><li>Automatisk avstängning 8 minuter efter användning.</li><li>Batteridriven (LR41)</li></ul>

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet