Siirry tuotetietoihin
1 / 1

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

BM Cleanser With Sucrose hajusteeton puhdistusvoide

BM Cleanser With Sucrose hajusteeton puhdistusvoide

Normaalihinta 17,03 EUR
Normaalihinta Alennushinta 17,03 EUR
Säästä 0% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko
Tuotekuvaus:

Hajusteeton puhdistusvoide kaikille ihotyypeille – myös herkälle iholle.

Käyttötarkoitus:

Hoitava sukralfaatti puhdistusvoide puhdistaa ja valmistaa ihoa BM voiteiden vaikuttaville ainesosille. Se puhdistaa hellävaraisesti iholta epäpuhtaudet ja meikin, myös kevyen silmämeikin. Ihon kunnollinen puhdistus aamuin ja illoin edistää ihon hyvinvointia ja tekee ihosta vastaanottavaisemman ihoa hoitaville ainesosille. 

BM Cleanser with Sucrose on ainutlaatuinen sukralfaatti puhdistusvoide, joka yhdessä BM voiteiden ja tehoseerumin kanssa auttaa ihon kauniiksi. Sukralfaatti on tunnettu lääkemolekyyli, jonka tehtävänä on stimuloida ja aktivoida solujen toimintaa. Se tunkeutuu ihon pintakerroksen läpi ja aktivoi ihon soluja.

BM Cleanser with Sucrose on kehitetty etenkin suomalaiselle iholle. Tuotetta voi käyttää 3 eri tavalla ihon tarpeiden mukaan aamuin ja illoin.

Monitoimituote, 3 eri käyttötapaa.

  • Levitä puhdistusvoide kuiville kasvoille ja pyyhi pois
  • Levitä puhdistusvoide kasvoille ja huuhtele pois
  • Syväpuhdistava ja kosteuttava naamio. Levitä voide kasvoille, anna vaikuttaa 3-5 min., pyyhi pois.

SKU-koodi:339240

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: MediWell Broker Oy

Ainesosat

<p style="margin-left: 0cm; margin-right: 0cm">Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Isostearate, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Aluminum Sucrose Octasulfate, Diethylhexyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide.</p>

Produktinformation

empty

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet