Siirry tuotetietoihin
1 / 1

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

EKULF Betweeners hammaslankain

EKULF Betweeners hammaslankain

Normaalihinta 9,20 EUR
Normaalihinta Alennushinta 9,20 EUR
Säästä 0% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko
Tuotekuvaus:

Ekulf BeTweeners hammaslankain on Y-mallinen, mikä auttaa sen käyttöä vain yhdellä kädellä ja helpottaa takahampaiden puhdistusta. 

Käyttötarkoitus:

Hammaslanka on vahvaa PTFE-lankaa, joka ei rispaannu. Se liukuu kevyesti hammasväleissä ja on helppo saada myös ahtaisiin väleihin. Lankaimessa on hammastikku, joka on kolmionmuotoinen, taipuisa ja varustettu uurteisilla sivuilla hyvän puhdistustehon saavuttamiseksi. 

SKU-koodi:9259236

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Adento Oy

Käyttöohje

<p>Tikku viedään hammaväliin tasainen sivu ientä vasten ja vedetään sitten poispäin ikenestä.</p>

Sisältö

<p>Pakkauksessa 20 hammastikullista lankainta ja matkakotelo. Pakkauksessa on mukana pehmeä matkakotelo, jossa ilmareikä tuuletusta varten. </p>

Produktinformation

<b>Produktbeskrivning:</b><br><p>Ekulf BeTweeners har en Y-formad design. Det gör det enklare att använda bygeln med bara en hand samt gör det lättare att komma åt de bakre tänderna. </p><b>Avsedd användning:</b><br><p>Tandtråden är en stark PTFE-tråd som inte fransar. Den glider lätt mellan tänderna och är enkel att få ned mellan trångställda tänder. Tandstickan är triangelformad och böjbar med räfflade sidor för en god rengöring. För stickan med den platta sidan nedåt mot tandköttet och för den sedan uppåt. </p><b>Dosering:</b><br><p>Tikku viedään hammaväliin tasainen sivu ientä vasten ja vedetään sitten poispäin ikenestä.</p><b>Innehåll:</b><br><p>I varje förpackning medföljer ett smidigt reseetui. Det finns 20 st i förpackningen och ett reseetui. Etuiet har små lufthål för god ventilation som torkar tråd. </p>

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet