Siirry tuotetietoihin
1 / 1

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

SOLO CARE Aqua piilolinssineste

SOLO CARE Aqua piilolinssineste

Normaalihinta 4,75 EUR
Normaalihinta Alennushinta 4,75 EUR
Säästä 0% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko
Tuotekuvaus:

Solo Care Aqua on nopeaan puhdistukseen ja pehmeiden piilolinssien käsittelyyn sopiva piilolinssineste. Se irrottaa proteiinikerrostumat ja ehkäisee linssien kuivumisen. Sisältää piilolinssikotelon.

Käyttötarkoitus:

Solo-Care Aqua -piilolinssineste soveltuu pehmeiden linssien puhdistamiseen, huuhtelemiseen, desinfioimiseen ja säilyttämiseen. Se irrottaa proteiinikerrostumat ja ehkäisee linssien kuivumisen.

Piilolinssineste on käytettävä 3 kuukauden sisällä avaamispäivästä, ja sen jälkeen hävitettävä. Suojaa nestettä epäpuhtauksilta välttämällä koskettamasta pullonsuuta sormilla tai millään esineellä. Säilöntäine polyheksanidi. Sisältää piilolinssikotelon.

SKU-koodi:9204049

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Optiikka Juurinen Oy

Ainesosat

<p>Isotoninen, vesipohjainen, antimikrobiaalinen/antibakteriaalinen neste, jonka vaikuttava ja säilöntäaine on polyheksanidi 0,0001%, Hydrolock (dexpanthenol ja sorbitoli), natriumfosfaatti, trometamiini, poloksameeri 407 ja dinatriumedetaatti.</p>

Huomioitavaa

<p>Avattu pullo on hävitettävä 3 kuukauden kuluttua.</p>

Produktinformation

empty

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet