Siirry tuotetietoihin
1 / 1

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

BETHOVER B12 1 mg vadelma tabletti 50 kpl

BETHOVER B12 1 mg vadelma tabletti 50 kpl

Normaalihinta 11,14 EUR
Normaalihinta Alennushinta 11,14 EUR
Säästä 0% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko
Tuotekuvaus:

12-vitamiini imeskelytablettina muistin ja jaksamisen tueksi. B12-vitamiini on tärkeä vitamiinilisä mm. ikääntyville ja kasvissyöjille. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, sopii vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton gluteiiniton ja sokeriton.

Imeskelytabletti on imeytymisen kannalta erinomainen vaihtoehto, koska B12 vitamiini imeytyy tutkitusti myös suun limakalvojen kautta. Vain luonnollisia väri- ja makuaineita. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Käyttötarkoitus:

Turvaamaan päivittäinen B12-vitamiinin saanti ja muistin tueksi.

SKU-koodi:2137206

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Oy Verman Ab

Käyttöohje

<p>1 tabletti päivässä. Tabletin voi imeskellä tai pureskella. </p>

Ainesosat

<p>Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), luontainen vadelma-aromi, happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (syanokobalamiini). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.</p>

<p>Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton. </p>

Sisältö

1 tabletti sisältää: B12-vitamiinia 1 mg (1000 µg)

Säilytys

Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

Huomioitavaa

<p>Ravintolisä: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.</p>

Produktinformation

<b>Innehåll:</b><br>1 tablett innehåller: B12-vitamin 1 mg (1000 µg)

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet