Siirry tuotetietoihin
1 / 2

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

TENA Men Level 2 virtsankarkailuun miehille

TENA Men Level 2 virtsankarkailuun miehille

Normaalihinta 5,61 EUR
Normaalihinta Alennushinta 5,61 EUR
Säästä 0% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko
Tuotekuvaus:

Suunniteltu lievästä keskivaikeaan virtsankarkailuun. Miljoonat kaikenikäiset miehet käyttävät TENA Men Level 2 -suojia pitääkseen homman hallinnassa ja suojatakseen itseään keskivaikealta virtsankarkailulta. Suojan paranneltu, erittäin imukykyinen ja varma imuydin suojaa tehokkaasti virtsankarkailulta ja lukitsee hajut sekä kosteuden sisäänsä. Suoja on nyt paljon ohuempi mutta silti yhtä varma. Sen miehekäs, kuppimainen muotoilu tuo lisämukavuutta ja varmistaa, että suoja pysyy hyvin paikallaan alushousuissa – niin hyvin, että sen olemassaolon saattaa jopa unohtaa. 

Käyttötarkoitus:

Paranneltu erittäin varma imuydin Paranneltu Secure Zone -rakenne lukitsee nesteen tehokkaasti taaten näin kuivan olon ja tehokkaan suojan. 100 % huomaamaton Huomaamaton, ohut ja kevyt Muotoiltu erityisesti miehen anatomian mukaan Uusi maskuliininen, pehmeiden ja elastisten reunojen ansiosta kuppimainen suoja mukailee kehon muotoja ja takaa tukevan ja varman istuvuuden. Teippikiinnitys pitää suojan paikallaan alushousuissa Teippikiinnityksen ansiosta suoja pysyy paikallaan alushousuissa varmasti ja huomaamattomasti. Odour Control -ominaisuus vähentää epämiellyttävien hajujen muodostumista Suojassa on ainutlaatuinen Odour Control -ominaisuus, joka neutralisoi mahdollisia hajuja. Kätevät ja hygieeniset yksittäispakkaukset Suojat on yksittäispakattu tummaan suojakääreeseen, joka mahdollistaa huomaamattoman kuljetuksen ja hävittämisen. Dermatologisesti testattu materiaali, joka on hellävarainen iholle.

SKU-koodi:1919653

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Oy Essity Finland Ab

Produktinformation

<b>Produktbeskrivning:</b><br><p>Säkert och effektivt skydd mot lindrig och medelsvår urinläckage hos män. Absorptionsförmåga 4/8.</p><b>Avsedd användning:</b><br><p>Tena Men Level 1 är ett säkert och effektivt skydd mot lindrig och medelsvår urinläckage hos män. </p>

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet