Siirry tuotetietoihin
1 / 1

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

SESDERMA Sensyses Cleanser Ros puhdistusaine herkälle ja punoittavalle iholle

SESDERMA Sensyses Cleanser Ros puhdistusaine herkälle ja punoittavalle iholle

Normaalihinta 15,74 EUR
Normaalihinta Alennushinta 15,74 EUR
Säästä 0% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko

Tuotekuvaus:

Puhdistusaine herkälle, tulehtuneelle iholle. Erityisesti punoittavan, ruusufinniin taipuvaisen, yliherkän ihon tai rosaceasta kärsivän ihon päivittäiseen puhdistukseen suunniteltu tuote. Ei ainoastaan puhdista ja poista meikkiä, vaan myös hoitaa punoitusta, lisää ihon puolustuskykyä ja korjaa ihoa.

Käyttötarkoitus:

Puhdistus on ensimmäinen askel missä tahansa kauneudenhoitorutiinissa ja avain terveen, tasapainoisen ja nuorekkaan ihon ylläpitämiseen. Jos ihosi on yliherkkä, punoittava, kärsii ruusufinnistä tai on rosaceaan taipuvainen, on välttämätöntä valita puhdistusaine, joka sopii erityisesti sinun ihon pH-arvollesi, joka on punoittavalla iholla usein tavallista alhaisempi.

SKU-koodi:9261447

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Osaühing Hurmus sivuliike Suomessa

Lisätietoja

<p>puhdistusaine, meikinpoisto, herkkä, ruusufinni, tulehtunut, kosteuttava, rauhoittava, vahvistava</p>

Ainesosat

<p>AQUA, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, PANTHENOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM BICARBONATE, TRANEXAMIC ACID, NIACIN, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, PHYTOSPHINGOSINE HCL, TETRASODIUM TETRACARBOXYMETHYL, NARINGENINCHALCONE, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM BRANCH/LEAF OIL, HYDROGENATED LECITHIN, RETINAL, POLYSORBATE 20, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE/CAPRATE, POLYGLYCERYL-4 LAURATE/SEBACATE, LECITHIN, ALCOHOL, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, SODIUM CHOLATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, PANTOLACTONE, HYDROCHLORIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CI 42090</p>

Produktinformation

empty

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet