Siirry tuotetietoihin
1 / 1

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

SESDERMA Azelac Ru Liposomal Serum liposomiseerumi

SESDERMA Azelac Ru Liposomal Serum liposomiseerumi

Normaalihinta 36,72 EUR
Normaalihinta Alennushinta 36,72 EUR
Säästä 0% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko

Tuotekuvaus:

Tehokas pigmenttivirheitä korjaava liposomiseerumi, joka sisältää korkean pitoisuuden vaikuttavia aineita. Nanoteknologian ansiosta ne toimivat suoraan virheiden syntypaikalla. Häivyttää ja pienentää pigmenttivirheitä sekä estää niiden ilmestymistä.

Soveltuu käytettäväksi ympäri vuoden.

Käyttötarkoitus:

Kaunis ja terve iho on virheetön iho. Siksi on tärkeää saada apua pitämään auringon aiheuttamat ja ikääntymisestä johtuvat ihomuutokset loitolla.

Jos liiallinen auringonotto näkyy ihollasi, Azelac Ru liposomaalinen seerumi on ratkaisu. Se on perusseerumi, jota voit käyttää ympäri vuoden, myös kesällä, ennen aurinkosuojavoiteen levittämistä. Se vaikuttaa syvällä ihossa, selkeyttäen ja vähentäen ihomuutosten kokoa ja estäen uusien ilmestymistä.

Seserma Azelac Ru Liposomal Serum on ihanteellinen kuivalle, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Kaikille, jotka haluavat ehkäistä ja vähentää ihomuutoksia ympäri vuoden!

SKU-koodi:9261271

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Osaühing Hurmus sivuliike Suomessa

Lisätietoja

<p>depigmentoiva, pigmenttiläiskät, vaalentava, antioksidanttinen, ikääntymisenvastainen</p>

Ainesosat

<p>AQUA, PROPYLENE GLYCOL, LECITHIN, ALCOHOL, PEG/PPG-20/6 DIMETHICONE, POLYMETHYL, METHACRYLATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, 4-BUTYLRESORCINOL, AZELAIC ACID, RETINOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, NIACIN, UNDECYLENOYL PHENYLALANINE, GLYCYRRHETINIC ACID, DIACETYL BOLDINE, PHENOXYETHANOL, CITRONELLYL METHYLCROTONATE, SODIUM CHOLATE, PARFUM, CARBOMER, XANTHAN GUM, TRIETHANOLAMINE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE, 20, BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM, CHLORIDE, BHA, HYDROCHLORIC ACID</p>

Produktinformation

empty

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet