BERTIL'S ACTIVE SUNNY BEACH (90 TABL)

Tarjous
24,32 €
19,46 €
Säästät 4,86 €
0,22 € / TABL 0,27 € / TABL

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 90 TABL
Tuotenumero (Muu) 338659

Kotimaiset Bertil’s Sunny Beach -tabletit sisältävät uuden sukupolven ravinto- ja suoja-aineet ihon ruskettamiseen. Se on parhaalla asiantuntemuksella luotu aurinkotabletti, joka tarjoaa parhaan hyödyn auringonpalvojille.

Kliinisesti tutkittu Melaline® keratiini tarjoaa elimistölle nopeat rakennusaineet ihon pigmentin, melaniinin, muodostamiseen. Keratiinilla on myös useita muita tärkeitä tehtäviä nuorekkaan ihon rakenteissa. Myös kupari edistää ihon päivettymistä ja suojaa samalla ihoa auringon aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Beetakaroteeni täydentää monipuolisen aurinkotabletin koostumuksen.

Bertil’s Sunny Beach -tabletit valmistetaan Valioravinnon tehtaalla Pietarsaaressa.

Annostus

Aikuisille 2 – 3 tablettia päivässä. Paras hyöty saavutetaan aloittamalla käyttö 2-4 viikkoa ennen auringon ottoa. Käyttöä on hyvä jatkaa 2 tabletin päiväannoksella myös aurinkoloman jälkeen.

Päiväannos sisältää

Melaline® -keratiinia 650 mg, beetakaroteenia 6 mg, kuparia 1 mg (100 % päivän saantisuosituksesta)

Huomioitavaa

Säilytettävä lasten näkymättömissä ja ulottumattomissa.

Ravintolisiä ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämän tapoja. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.

Ainesosat

Täyteaine selluloosajauhe, Melaline® -keratiini, beetakaroteeni, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, kuparibisglysinaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.

Ei sisällä gluteenia, laktoosia eikä sokeria.

Markkinoija

Valioravinto Oy