Siirry tuotetietoihin
1 / 1

Pikatoimitus

Pikatoimitus

Pikatoimitustuotteille voit valita toimitustavaksi CabApp toimituksen Espooseen, Helsinkiin, Kauniaisiin, Nurmijärvelle tai Vantaalle. Saman päivän toimituksiin tilaus on tehtävä arkisin klo 17. CabApp tilaukset toimitetaan arkisin 4 tunnin kuluessa tilausmääräajasta.

OLIVIA Klein Hydra Lotion tehokosteuttava kasvovoide

OLIVIA Klein Hydra Lotion tehokosteuttava kasvovoide

Normaalihinta 14,45 EUR
Normaalihinta Alennushinta 14,45 EUR
Säästä -18% Ei saatavilla
Sisältää veron.
Pakkauskoko
Tuotekuvaus:

Täydellisen kevyt päivittäinen kosteusvoide, joka tekee ihosta välittömästi pehmeän ja raikkaan tuntuisen. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, normaalille ja sekaiholle. Tuoksuton ja vegaaninen. Ei lisättyjä hajusteita tai väriaineita.

Käyttötarkoitus:

Täydellisen kevyt päivittäinen kosteusvoide, joka hillitsee tehokkaasti pintakuivuutta ja tekee ihosta välittömästi joustavan, pehmeän ja raikkaan tuntuisen. Soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, herkälle ja sekaiholle sekä nuorten ihonhoitoon.

Hydra Lotion sisältää ihoa pehmentävää jojobaöljyä, kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa sekä ihoärsytystä, rasvaisuutta ja epäpuhtauksia hillitsevää, ihohuokosia tasoittavaa taikapähkinävettä. Voiteen kevyt ja helposti imeytyvä koostumus jättää ihon heleän mattapintaiseksi tukkimatta ihohuokosia ja ärsyttämättä ihon pintaa, tehden siitä myös ihanteellisen kosteuttajan esimerkiksi aurinkovoiteen, öljypohjaisen meikin tai puuterituotteiden alle.

Käytä viimeisenä osana ihonhoitoa joko puhtaalle kuivalle, kostealle tai hoitonesteellä kosteaksi sumutetulle iholle. Levitä ohut kerros kevyesti iholle ja anna imeytyä. Tuoksuton ja vegaaninen. Ei lisättyjä hajusteita tai väriaineita.

SKU-koodi:9245794

Markkinoinnin lisätiedot

Markkinoija: Olivia Klein Oy

Lisätietoja

<p>Käyttöohjeet: Levitä ohut kerros voidetta kuivalle tai puhtaalle, kostealle iholle. Anna imeytyä ja lisää tarvittaessa.</p>

Ainesosat

<p>ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HAMAMELIS VIRGINIANA WATER, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, POLYSORBATE 60, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, STEARIC ACID, TOCOPHEROL, LECITHIN, SALIX ALBA BARK EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE</p>

Säilytys

<p>Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.</p>

Produktinformation

empty

Näytä kaikki tiedot

Katso muut tuoteryhmän tuotteet