Kokoelma: Olivia Klein

Olivia Klein -kosmetiikka: Ihonhoidon yksinkertaistamisen asialla jo vuodesta 2017

Olivia Klein perustettiin yli 20 vuoden kokemuksen myötä syntyneestä tarpeesta löytää tuotteita herkälle iholle. Tavoitteena oli luoda yksinkertainen, monikäyttöinen ja tehokas tuotesarja, joka sopii laajalle käyttäjäkunnalle ja huomioi ympäristön.

Tuotteet ovat syntyneet oman tarpeen pohjalta, kun perustaja Olivia Kleinin herkistynyt iho ja astma vaativat uudenlaista lähestymistä kauneusrutiineihin. Sarja keskittyy olennaiseen: tehokkaisiin, mutta hellävaraisiin ainesosiin ilman ylimääräisiä hajusteita ja väriaineita. Tämä tekee tuotteista sopivia myös erityisen herkälle iholle.

Olivia Klein edustaa "slow fashion" -ihonhoitoa, jossa korostuvat pitkäkestoisuus ja laatu. Tuotefilosofiaan kuuluu luontoperäisten ja luomuviljeltyjen ainesosien käyttö, ekologiset tuotantomenetelmät sekä minimalistinen lähestymistapa ihonhoitoon.

Ajan myötä brändi on kypsynyt yksinkertaiseksi ja suorapuheiseksi kosmetiikkabrändiksi, joka keskittyy saavutettaviin ihonhoitotavoitteisiin ilman markkinoinnin luomia harhakuvia. Olivia Kleinin arvoihin kuuluvat ihmisläheisyys, kestävyys ja vastuullisuus, jotka ohjaavat kaikkea toimintaa tuotekategoriasta riippumatta.


9 tuotetta