PARANIX PROTECTION SHAMPOO (200 ML)

Uutuus
14,06 €
0,07 € / ML

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 200 ML
Tuotenumero (Muu) 2382927

Hellävarainen, miellyttävän tuoksuinen ja säännölliseen käyttöön soveltuva Paranix Protection Shampoo suojaa täitartunnalta. Aikuisille ja yli 2-vuotialle lapsille.

Tuotekuvaus:

Paranix Protection Shampoo pesee ja suojaa. Se pesee hiukset ja suojaa täiltä katkaisemalla täiden elinkaaren ja estämällä leviämisen ennen, kuin ne pesiytyvät kunnolla. Täiltä suojautuminen ei ole koskaan ollut helpompaa

  • hellävarainen
  • miellyttävä tuoksu
  • sopii koko perheelle
Käyttöohjeet:

Käytä Paranix Protection Shampoota koko perheellä kahden tai kolmen päivän välein kahden viikon ajan tavallisen shampoon sijasta täiepidemioiden aikana (esim. jos koulussa on varoitettu täistä tai jos perheen jäsenellä on ollut täitä).

1. Levitä riittävä määrä Paranix Protection shampoota tasaisesti märkiin hiuksiin ja hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa 3 minuutin ajan.

2. Huuhtele hiukset huolellisesti

3. Kuivaa ja muotoile hiukset tavalliseen tapaan. Shampoon käytön voi aloittaa uudelleen täiepidemioiden uusiutuessa.

Huomioitavaa:

Vain ulkoiseen käyttöön. Ei saa niellä. Älä käytä ärtyneelle iholle. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos tuotette joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Jos silmä-ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Jos ihoärsytystä ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Älä käytä, jos olet allerginen hajusteille tai tuotteen jollekin aineosalle.

Säilytys:

Säilytä huoneenlämmössä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:

Vesi, glyseroli, natriumlaryylieetterisulfaatti, PEG-7 glyseryylikokoaatti, hydroksietyyliselluloosa, bentsyylialkoholi, tärkkelyshydroksipropyylitrimoniumkloridi, kokamidopropyylibetaiini, auringonkukansiemenöljy (Helianthus Annuus), piidioksidi, appelsiiniöljy (Citrus Aurantium Dulcis), natriumkloridi, dehydroetikkahappo, urea, natriumlaktaatti, maitohappo, hajuste, puskurointiaine, humektantti, bentsoehappo

Tarkista lista aina tuotepakkauksesta.

Markkinoija:

Aco Pharma Oy