DETOXNER IBS (20 ANNOSPUSSIA + 5 PORETABLETTIA)

4,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 20 ANNOSPUSSIA + 5 PORETABLETTIA
Tuotenumero (Muu) 2397495

DETOXNER®IBS -tuotteen vaikutus perustuu patentoituun 2QR-kompleksiin, joka on bioaktiivinen, kasviperäinen yhdiste. 2QR -kompleksilla on ainutlaatuinen kyky selektiivisesti neutralisoida haitallisia bakteereita. Sen prebioottiset ainesosat toimivat ”voimaruokana” hyödyllisille bakteereille tukien niiden kehitystä ja kasvua. Tämän seurauksena tuote palauttaa suoliston tasapainon ja optimoi suolen toimintaa.

DETOXNER®IBS myös stimuloi arvokkaiden ravintoaineiden imeytymistä, sillä se sisältää yhdistelmän kuituja (psyllium ja inuliini), jotka säätelevät suolen toimintaa. Nämä kasvikuidut stimuloivat suolistoa ja parantavat ulosteen koostumusta.

Vaikka ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS) aiheuttaa paljon epämukavuutta ja huolta, se ei pysyvästi vahingoita suolistoa. IBS on useimmille krooninen tila, vaikka todennäköisesti on aikoja, jolloin oireet pahenevat ja aikoja, jolloin ne lievittyvät tai häviävät jopa kokonaan. Hallitakseen tätä oireyhtymää ruokavalio, stressi ja elämätavat tulisi korjata ja hoitaa. DETOXNER®IBS auttaa lievittämään ärtyvän suolen oireyhtymän oireita.

Käyttö

DETOXNER® IBS on viiden päivän kuuri. DETOXNER®-mix otetaan aamuisin tyhjään vatsaan. Päivän aikana, juo 4 DETOXNER®-drink -juomaa: varhain aamulla (DETOXNER®-mix -lasillisen jälkeen), aamiaisen kera, lounaalla ja päivällisellä.

Saadaksesi kaiken irti viiden päivän kuurista:

  • Juo paljon vettä (1,5 litraa vuorokaudessa)
  • Varmista, että liikut tarpeeksi
  • Vältä alkoholin käyttöä, kahvia sekä lihatuotteita
  • Syö kevyitä aterioita

Voit myös ottaa DETOXNER® IBS -tuotetta yhden päivän tehokuurina: 1 annospussi ja 4 poretablettia.

Ainesosat

Mix: 2QR-kompleksi (galaktoarabinaani, polyglukuronihappo ristipolymeeri), psylliumkuori, frukto-oligosakkaridi(FOS), inuliini, sitruuna.

Poretabletti: 2QR-kompleksi (galaktoarabinaani, polyglukuronihappo ristipolymeeri), frukto-oligosakkaridi (FOS), inuliini, sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti, sukraloosi, sitruunaruoho

Markkinoija

Sirowa Helsinki