ITCHAWAY GEELI (30 ML)

4,69 €
0,16 € / ML
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ML
Tuotenumero (Muu) 2146280

ItchAway – kotimainen uutuustuote kesän kampanjoihin!

Hyönteisten pistojen ja ihoa ärsyttävien kasvien aiheuttamaan kutinaan

ItchAway on viilentävä geeli, joka lievittää nopeasti ja tehokkaasti hyönteisten pistojen ja ihoa ärsyttävien kasvien aiheuttamaa kutinaa paikallisesti. Geeliä levitetään kutisevalle alueelle tarpeen mukaan. ItchAway sopii käytettäväksi koko perheelle, myös lapsille.

Levomentoli vaikuttavana aineena

Mentoli on luonnossa esiintyvä yhdiste, jota voidaan eristää minttuöljystä tai valmistaa synteettisesti. Valmisteessa on käytetty levomentolia, joka on mentolin vaikuttava muoto ja soveltuu ominaisuuksiltaan hyvin iholle annosteltavaksi. Levomentolin haittavaikutukset ovat hyvin harvinaisia. Levomentolia sisältävä IthcAway on lääkeaineeton valmiste, jota voidaan käyttää juuri halutulle alueelle ja useita kertoja päivässä.

Nopea apu kutinan lievitykseen

Mentolia on käytetty vuosisatoja kutinan hoitoon, mutta viime vuosina on opittu ymmärtämään sen merkitys myös hyönteisten pistojen aiheuttamaan kutinaan ( Palkar R, Ongun S, Catich E, Li N, Borad N, Sarkisian A, McKemy DD. Relief of Acute and Chronic Itch Requires TRPM8 Channels and Neurons. J Invest Dermatol. 2018 Jun;138(6):1391-1399.). Mentoli lievittää nopeasti, jopa minuuteissa, hyönteisten pistojen ja ihoa ärsyttävien kasvien aiheuttamaa kutinaa paikallisesti.

Helppo ja tarkka annostelu

ItchAway geeli on näppäränkokoisessa 30 ml pikkutuubissa, joka kulkee helposti mukana kesän retkillä ja matkoilla. Pikkutuubi mahdollistaa myös tarkan annostelun kutina-alueelle, mikä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi hoidettaessa lasten kutinaa.

Markkinoija

Fysioline Oy