ANIVOX KORVAHUUHDE ELÄIMILLE (100 ML)

12,50 €
0,13 € / ML
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ML
Tuotenumero (Muu) 9116754

Puhdistaa tehokkaasti korvavahan, lian ja tulehduseritteen. Korvahuuhdetta voidaan käyttää tilapäisesti sekä säännöllisesti tarpeen mukaan 1-2 kertaa päivässä, myös lääkehoitojen yhteydessä.

AniVox® korvapuhdisteen pohjalla on Repolarin kehittämä ja patentoima pihkaliuos. In vitro -tutkimuksien mukaan tuo pihkaliuos tappaa laajakirjoisesti eläinten iholla ja korvissa esiintyviä mikrobeja.

AniVox® ei sisällä kirveleviä happoja eikä alkoholeja. Se ei myöskään sisällä lisättyjä hajusteita tai väriaineita.

Marsuilla tehtyjen tutkimusten perusteella, AniVox Korvahuuhde ei ole ototoksista – voidaan käyttää vaikkei tiedetä tärykalvon tilannetta.

Käyttö:

  1. Suosittelemme AniVox Korvahuuhteen lämmittämistä ennen käyttöä. Näin korvan puhdistus on miellyttävämpää eläimelle ja rasvainen korvavaha irtoaa paremmin. Huuhteen lämmitys on turvallisinta tehdä vesiastiassa. Valuta hanasta lämmintä vettä astiaan ja laita AniVox-pullo sinne muutamaksi minuutiksi. Älä koskaan käytä lämmityksessä mikroaaltouunia.
  2. Nosta eläimen korvanlehti ylös ja valuta huuhdetta korvaan reilu loraus (niin että näet korvahuuhteen, kun hierot korvakäytävää). Älä työnnä pullon nokkaa korvakäytävän sisälle.
  3. Anna liuoksen vaikuttaa hetki. Samalla voit hieroa eläimen korvakäytävää (tunnet rustoputken korvan suuaukon alapuolella ihon läpi). Se tehostaa lian irtoamista.
  4. Anna eläimen ravistaa itseään, jolloin korvahuuhde ja lika tulee ulos korvasta.
  5. Lopuksi kuivaa korvakäytävän suu pehmeällä vanulla.
  6. Mikäli vanu on selvästi likainen, uusi huuhtelu, kunnes korvat ovat puhtaat.

Ainesosat:

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Norway Spruce (Picea abies) Resin, Capryloyl Glycine, Polysorbate 20, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Allantoin.

Säilytys:

Huoneenlämmössä. Säilyy vuoden avaamisesta.

Huomioitavaa:

Jos eläimen omistaja on yliherkkä hartsille (colophonium) tai valmisteen muille ainesosille, on syytä käyttää vinyylikäsineitä tuotetta lemmikille käyttäessä.

Älä käytä AniVoxia eläimelle, joka on yliherkkä hartsille (colophonium). Joskus eläimen korvat menevät punaisiksi muutamalla ensimmäisellä AniVox-huuhtelu kerralla. Kyseessä on yleensä aina vaaraton ja ohimenevä ns. hiivareaktio (AniVox hajottaa tehokkaasti hiivasoluja, jolloin niiden sisältä vapautuu korvaan paljon hiivapartikkeleita – saa aikaan korvan ohimenevää punoitusta). Eläimillä hyvin harvinainen hartsiyliherkkyys ilmenee muutaman päivän käytön jälkeen kutisevana ihottumana.

Valmistaja/markkinoija:

Repolar Pharmaceuticals Oy