Nettiapteekin toimitustavat

Nettiapteekin toimitustavat:

 • Nouto DB Schenkerin palvelupisteestä. Noutopisteinä ympäri Suomea toimivat muun muassa osa R-kioskeista ja K-marketeista sekä muut DB Schenkerin nimeämät noutopisteet. Noutoilmoitus paketin noutamisesta tekstiviestinä. Mikäli tilauksesi sisältää lääkkeitä, valitse pakkasten aikaan tämä toimitustapa tai pikatoimitus. Katso ajantasainen lista noutopisteista täältä. 3,00 €
 • Nouto Postin pakettiautomaatista 3,00 €
  Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä.
 • Nouto omasta Postista 3,00 €
  Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä.
 • Postin kotiinkuljetus 7,95 €
  Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Huomioithan, että emme toimita reseptilääkkeitä Postin kotiinkuljetuksella, koska henkilöllisyyttä ei tarkisteta pakettia luovutettaessa. 
 • Pikatoimitus Helsinkiin ja Vantaalle. 8,00 €                                                                            Eezery toimittaa tilauksesi Nettiapteekista saman päivän aikana kotiisi. Saman päivän toimituksiin tilaukset tehtävä arkisin klo 16 mennessä ja lauantaisin klo 12 mennessä. Viimeinen toimitusajankohta arkena on kello 19 ja lauantaisin kello 15. Ilmoita tilauksen yhteydessä toivottu toimitusajankohta. Tilauksen toimitukselle varataan 3 tunnin aikaikkuna toivottuna ajankohtana. Eezeryllä voit tilata toimituksen myös seuraavalle päivälle.
 • Nouto Nettiapteekin toimipisteestä 0 €
  Nouda tilaamasi tuotteet Simonkylän Uudesta Apteekista (Leinikkitie 22, 01350 Vantaa).